[rev_slider_vc alias=”main-slider”]

AB YEŞİL MUTABAKATI’NIN  TEMEL UNSURLARI

HİZMETLERİMİZ

AB Yeşil Mutabakatı

dfghjkJ

Ekolojik İşaretlemeler

eko etiket

Karbon Nötr Uygulama

Karbon Nötralizasyonu

Yeşil Mutabakat Çağrısı 

SWEGH

Yeşil Mutabakat Eğitimi

yeşil mutabak eğitimi

Yeşil Mutabakat Uyum Danışmanlığı

WERTYUI
TECRÜBEMİZ
ÇALIŞTIĞIMIZ FİRMA SAYISI
MEMNUNİYET

BİZ KİMİZ ?

Sürdürülebilir Çevre Danışmanlık Hizmetleri kapsamında Çevre Yönetim faaliyetleri konusunda gerek özel sektör gerekse kurumsal açıdan yeterli bilgi birikimi ve tecrübeye sahip kadromuz ile birlikte 2001 yılında hizmete başlamış bulunmaktayız.

Son yıllarda teknoloji ve sanayinin hızla gelişmesi, çevre sorunlarının da artmasına sebep olmuştur. Dünya nüfusunun hızla artması beraberinde sanayinin ve kentleşmenin artmasına neden olmaktadır. İnsanların, sanayinin ve kentlerin ihtiyacı olan hammadde doğadan karşılanmaktadır. Bu hammadde ihtiyacının giderilmesi aşamasında doğa hızla tahrip edilerek çevreye zarar verilmektedir. Bu aşamada doğal kaynaklar plansız ve yanlış bir şekilde tüketilmektedir.

Artan nüfus karşısında düzenlemelerin ve planlamaların erken hayata geçirilerek çevre kirliliğinin en aza indirilmesi amaçlanmalıdır. Bu amaç için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çıkarılan mevzuatlar sürekli geliştirilerek ülkemizin daha bilinçli ve çevreye duyarlı üretim yapması hedeflenmektedir.

Taksim Danışmanlık San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak biz, müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibimiz, dürüstlüğü ilke edinmiş deneyimli kadromuz, kaliteden ödün vermeyen iş anlayışımız, doğru terminler vererek hızlı ve eksiksiz çalışmayı alışkanlık haline getirmiş hizmet yapımız ile sizlere hizmet vermekten gurur duyarız.

Yeşil Mutabakat

KURUMSAL GELİŞİMİNİZDE  YANINIZDAYIZ…

İLETİŞİM